connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

ΣΕΤΕ: Η αναπτυξιακή στρατηγική του Τουρισμού για το μέλλον της Ελλάδας στο 15ο συνέδριο

sete_conference

«Νέα δεδομένα & μελλοντικές προκλήσεις» είναι το θέμα του 15ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στις 17 & 18 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

sete-logoΤο Συνέδριο-ορόσημο για τον τουρισμό, θέτει στο επίκεντρο της ατζέντας του την επόμενη ημέρα για τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους του ελληνικού τουρισμού καθώς και την αναπτυξιακή στρατηγική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσει ο τομέας προκειμένου να ξεπεράσει τις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις στην προσπάθειά του να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Κεντρικοί ομιλητές του 15ου Συνεδρίου είναι ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Chief Spokesperson της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Κορμό του Συνεδρίου θα αποτελέσουν η παρουσίαση του αναθεωρημένου Οδικού Χάρτη 2021, τα επόμενα βήματα και οι προκλήσεις για την επίτευξη των στόχων και την ενδυνάμωση του τομέα, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν για την Ελλάδα, στον δρόμο προς την έξοδο από την κρίση, μέσω της διασύνδεσης του τουρισμού με τους υπόλοιπους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Στα δύο κεντρικά πάνελ συζήτησης του Συνεδρίου, συμμετέχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων και φορέων.

Ταυτόχρονα, το 15ο Συνέδριο ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη», εμπλουτίζεται με μια σειρά σημαντικών παρουσιάσεων σχετικά με την προβολή και το marketing των ελληνικών προορισμών και των τουριστικών προϊόντων, τις εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης, αλλά και τη σημαντικότητα και διείσδυση της τεχνολογίας στις προσφερόμενες ή και ζητούμενες τουριστικές εμπειρίες.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ οργανώνει σειρά παράλληλων εργαστηρίων για την παρουσίαση μελετών του, με θέματα ενδιαφέροντος του τουριστικού τομέα. Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου και θα είναι οργανωμένα σε τρεις παράλληλες θεματικές ενότητες: «Τουριστικά Προϊόντα», «Χωροταξία και Περιβάλλον» και «Θεσμικά Θέματα». Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη, αλλά ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και οι θέσεις θα κρατηθούν κατά σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα του Συνεδρίου, τον τόπο διεξαγωγής και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα παράλληλα εργαστήρια του ΙΝΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας στο 15ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη».

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*