connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Athens is Wheeling2help: Η μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού της Αθήνας – 25 Σεπτεμβρίου

athens_wheeling_help

Η οργάνωση Ethelon και η εθελοντική ομάδα Wheeling2Help σας προσκαλούν στην Mεγαλύτερη Γιορτή Εθελοντισμού στην Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή το Wheeling2help Vol.2 όπου μία ομάδα ποδηλατών θα διανύσει 1700 χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης με ένα σκόπο:

Να μαζέψουμε 19.000 ευρώ για να αγοράσουμε 100 αναπηρικά αμαξίδια! Are YOU Wheeling2help?

Δείτε το σχετικό video

Wheeling2help II from Antonis Sotiropoulos on Vimeo.

Στηρίξτε οικονομικά την καμπάνια: http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/wh

Από τις 11.00 το πρωί σας περιμένει ένα πλήθος δραστηριοτήτων για τον εθελοντισμό, την υγεία, την αναπηρία και το περιβάλλον από διάφορες οργανώσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων για την αναπηρία, αλλά και τη βελτίωση των σχέσεων στο κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, θα υποδεχτούμε τους ποδηλάτες του Wheeling2help Vol.2 οι οποίοι ξεκινώντας στις 7/9 από την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν στις 25 Σεπτεμβρίου από την Αθήνα, διαδίδοντας τα μηνύματα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Προσκεκλημένοι είναι παιδιά, νέοι και ενήλικες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές, ψυχαγωγικές αλλά και βιωματικές δραστηριότητες που θα υλοποιούνται από πολλές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις όπως:

– Δραστηριότητες σχετικές με την αναπηρία
– Δημιουργική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες
– Αθλητικές δράσεις από συλλόγους/ σωματεία
– Δράσεις σχετικές με την υγεία
– Δράσεις σχετικές με την τέχνη, με εικαστικά προγράμματα και θεατρικά του δρόμου
– Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Οργανισμούς που θα συμμετέχουν και τις δράσεις τους μπορείτε να διαβάσετε στην ροή συζητήσεων της εκδήλωσης!

Η ethelon, το Wheeling2help, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και όλες οι συμμετέχουσες οργανώσεις σας προσκαλούμε να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη μέρα γεμάτη όμορφες δράσεις, θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα!
______________________________________________

Παράλληλες εκδηλώσεις:

Συμμετέχετε με το ποδήλατό σας σε ποδηλατάδα με τους ποδηλάτες του Wheeling2help από το Μαρούσι στις 10.00 με προορισμό την Τεχνόπολη και την Γιορτή Εθελοντισμού:
https://www.facebook.com/events/1107528649335858/

Η παράλληλη εκδήλωση “365 Πινελιές για την Αναπηρία”
https://www.facebook.com/events/328271960894359/

“Evolution Ride”: Πενήντα στατικά ποδήλατα Tomahawk by ICG, δώδεκα παγκόσμια πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, τέσσερις ώρες γεμάτες ενέργεια, θετική διάθεση, ποδηλασία στα όρια!!!
https://www.facebook.com/events/1083468698403803/

www.wheeling2help.com

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*