connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

European Travel Commission: Πρόσκληση για παροχή υποτροφίας

etc_logo_1Η European Travel Commission (Ε.T.C.) σε συνεργασία με το Foundation for European Sustainable Tourism (F.E.S.T.) προσφέρουν μία υποτροφία σε έναν φοιτητή κράτους μέλους της.

Συγκεκριμένα, η Ε.T.C. σε συνεργασία με την F.E.S.T. χρηματοδοτούν ένα ερευνητικό project μεταπτυχιακού επιπέδου (π.χ.: M.A.,M.Sc.,MBA/MPA) που θα προφέρεται από Πανεπιστημιακό  ή αντίστοιχο ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κράτους μέλους της E.T.C.

Το θέμα της ερευνητικής διατριβής θα αφορά  τον προσδιορισμό κατευθυντήριων γραμμών  για θέματα βιωσιμότητας στην Ευρώπη (μέσω παρουσίασης των ισχυρών αλλά και αδύναμων σημείων στο επίσημο περιβάλλον του Ευρωπαϊκού τουρισμού).

Οι μέθοδοι έρευνας που θα χρησιμοποιηθούν θα περιλαμβάνουν  έρευνα γραφείου, αναλυτική μέχρι στιγμής βιβλιογραφική  επισκόπηση σχετικά με το θέμα, πρωτογενής έρευνα πoυ θα απευθύνεται  προς τα κράτη-μέλη της E.T.C. καθώς και πραγματοποίηση συνεντεύξεων.

Αιτήσεις  για τη χορήγηση της  υποτροφίας  γίνονται δεκτές μέχρι τις 11 Μαρτίου 2016.

Προκειμένου να προσφερθεί η υποτροφία, χρειάζεται να κατατεθούν τα ακόλουθα έγγραφα στην E.T.C.:

tourism education-βιογραφικό σημείωμα
-συνοδευτικό γράμμα εξηγώντας τους λόγους συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα
-βεβαίωση εγγραφής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα
-αποδεικτικό  γνώσης Αγγλικής γλώσσας
-αντίγραφο ταυτότητας
-φωτογραφία διαβατηρίου

Επίσης, απαιτείται να κατατεθεί από τους υποψηφίους για την υποτροφία μια έκθεση (2 σελίδων) σχετικά με το ακόλουθο θέμα :

«Έχει μέλλον ο ευρωπαϊκός τουρισμός; Η σημασία των θεμάτων βιωσιμότητας στη δημόσια προσέγγιση αναφορικά  με την τουριστική ανάπτυξη»

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*