connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Νέο εταιρικό έντυπο για την Crist

crist_ENTYPO1Στην 11η έκθεση HO.RE.CA παρουσιάστηκε το νέο πρωτοποριακό εταιρικό έντυπο της Crist. Ο σχεδιασμός έγινε από το δημιουργικό γραφείο Pecora Nera, το οποίο επίσης επιμελήθηκε τον επανασχεδιασμό και την υλοποίηση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της Crist.

Το νέο έντυπο περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες: Υπνοδωμάτιο – Μπάνιο – Τραπεζαρία – Υφάσματα διακόσμησης- Φινέτσα στο ιματισμό – SPA & Accessories.

Οι θεματικές ενότητες παρουσιάζονται ξεχωριστά σε ένθετα φυλλάδια δίνοντας με αυτό τον τρόπο καινούργιο χρώμα και μορφή στην εικόνα μιας επιχείρησης με μεγάλη ιστορία στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού αλλά και με όραμα για το μέλλον.

Όλοι εμείς στην Crist δεν προσεγγίσαμε ποτέ τεχνοκρατικά, στεγνά και στείρα την δραστηριότητά μας. Όπως ένας ζωγράφος εκφράζεται μέσα από τα χρώματα και δημιουργεί εικόνες, έτσι κι εμείς, καθημερινά, αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα, εκφραζόμαστε και δημιουργούμε. Έτσι, η τέχνη συναντά τη γνώση και την ποιότητα που συνεχώς φροντίζουμε να προσφέρουμε στους επαγγελματίες του χώρου.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*