connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Crist: Εταιρική εκδρομή στα γραφικά Ζαγοροχώρια

crist_rafting

Στα γραφικά Ζαγοροχώρια βρέθηκαν το προσωπικό και οι συνεργάτες της Crist, στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας εταιρικής εκδρομής. Φέτος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Ζαγοροχώρια με τις υπέροχες τοποθεσίες και τα γραφικά χωριά με τα πανέμορφα σπίτια, που συνθέτουν έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

crist_20151101_092924Σκοπός αυτής της εκδήλωσης, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Crist, ήταν ο συνδυασμός τής χαλάρωσης των συμμετασχόντων παράλληλα με την πραγματοποίηση ομαδικών δραστηριοτήτων μέσα στη φύση, ένα αντίδοτο απέναντι στο άγχος και στις πιέσεις τής καθημερινότητας, επιβραβεύοντας και σφυρηλατώντας έτσι την κοινωνικότητα και την ομαδικότητα.

Στη διάρκεια της τριήμερης παραμονής τους, είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το πανέμορφο αυτό κομμάτι τής Ελλάδος, να θαυμάσουν τις φυσικές ομορφιές του και να δοκιμάσουν τα τοπικά εδέσματα, τις λιχουδιές και τα υπέροχα παραδοσιακά γλυκά.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*