connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το OPEN DAY της Mega Airlines την Τετάρτη 23/09/2015

Mega_Airline_Studies_1

Η Mega Airlines Studies, η μοναδική εξουσιοδοτημένη σχολή στην Ελλάδα με πιστοποίηση της ΙΑΤΑ και της Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), διοργανώνει την Τετάρτη 23/9/2015, από τις 17.00 ως τις 20.30 στις εγκαταστάσεις της σχολής (Βουλής 5, Σύνταγμα) το ετήσιο OPEN DAY για υποψήφιους σπουδαστές.

Η Mega Airlines Studies, παρέχει όλα τα διπλώματα για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία αλλά και για τις μεταφορές εμπορευμάτων, καθώς δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο ιδρυτής της σχολής Γεώργιος Γαλίτης δήλωσε: «Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο σπουδαστή & γονέα να γνωρίσει από κοντά το ανθρώπινο δυναμικό & τις εγκαταστάσεις της σχολής μας. Προτείνουμε σπουδές που οδηγούν σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση & αυτό αποδεικνύεται σε ετήσια βάση από το υψηλό ποσοστό αποφοίτων μας – έως & 80% – που βρίσκουν αμέσως εργασία σε Ελλάδα & εξωτερικό.»

Στο OPEN DAY θα παραβρεθεί και ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδος, ο οποίος και θα αναλύσει τις προοπτικές που ανοίγονται στους απόφοιτους της Σχολής στον ευρύτερο τομέα του Τουρισμού. Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, η Σχολή θα προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για κάθε εγγραφή που θα πραγματοποιηθεί στο OPEN DAY.

Βραβευμένη για 5η συνεχή χρονιά, από την ΙATA ως “Europe Top Performing IATA Authorized Training Center (ATC)”, η Mega Airlines Studies κατέχει ηγετική θέση στο χώρο έχοντας εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες της αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*