connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

FEDΗΑΤΤΑ: 48ωρη προειδοποιητική απεργία της ΟΣΥΠΑ το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

FEDHATTA_LogoΤην ανησυχία της εξέφρασε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων FEDΗΑΤΤΑ για τις συνέπειες της απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρυχθεί από την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) για την Κυριακή 31 Μαΐου και τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Με έγγραφό της, η FEDHATTA ενημερώνει την ΟΣΥΠΑ ότι σέβεται απόλυτα το δικαίωμα στην απεργία όπως και το δικαίωμα στην εργασία. Παράλληλα, εκτιμά ιδιαίτερα το έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας και θεωρεί πρώτιστη ανάγκη την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας από τα αεροδρόμια της χώρας μας.Ταυτόχρονα όμως δε θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Τουρισμός είναι αγαθό που ανήκει σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους του τομέα αυτού.

Η χώρα μας διανύει μια μακρόχρονα δύσκολη περίοδο, οι όποιες πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της λειτουργίας των επαγγελματικών χώρων και τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών είναι απόλυτα σεβαστές, κατανοητές και απαραίτητες.

Βασική όμως προϋπόθεση παραμένει η προστασία του έργου των κλάδων που μάχονται σε ένα ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένο περιβάλλον για να διατηρήσουν και να αναπτύξουν περισσότερο τομείς της οικονομίας που στηρίζουν τη χώρα.

Κλείνοντας, καλεί την ΟΣΥΠΑ να αναλογιστεί τις συνέπειες των απεργιακών κινητοποιήσεών της σε αυτήν ειδικά τη χρονική περίοδο.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*