connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

XL πετσέτες με την υπογραφή της Crist Bed Linen Industry

Crist_towel for poolΝέες XL πετσέτες θαλάσσης και πισίνας προστέθηκαν στη συλλογή της Crist.

Οι πετσέτες διαστάσεων 90x180cm-500gr/m2 και 80×160 cm-485gr/m2, είναι 100% βαμβακερές και διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στο νερό, την υψηλή απορροφητική τους ικανότητα, ενώ τα χρώματά τους παραμένουν ζωηρά ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα, καθώς διαθέτουν επεξεργασία VAT. Είναι ετοιμοπαράδοτες σε 4 χρώματα, μπλε-μαρίν, τυρκουάζ, άμμου (σπαγγί) και χακί (της ελιάς) στη διάσταση 90×180 cm και ζωηρό κροκί σε 80×160 cm.

Crist_towel for pool_blueΣε συνεργασία με τους πελάτες της και βασιζόμενοι στο τελικό τους budget, η Crist δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών για την παραλία την πισίνα ή το SPA, με οδηγό πάντα την κεντρική φιλοσοφία τους, γεγονός που εξασφαλίζει την αλληλουχία και αρμονική σύνθεση της επαγγελματικής τους εικόνας και των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Διαθέτοντας εμπειρία πολλών ετών και βαθιά γνώση για τα λευκά είδη, ιδιαίτερα αυτά τής επαγγελματικής χρήσης, η Crist Bed Linen Industry φημίζεται για την υψηλή ποιότητα, την διαχρονική αισθητική της και τις πιο ιδιαίτερες επιλογές πολυτέλειας για κάθε στιγμή.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*