connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

INSETE: Πιλοτικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ο Σύγχρονος Επαγγελματίας του Τουρισμού»

Source: INSETE

Source: INSETE

Το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ, υλοποιεί το πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Σύγχρονος Επαγγελματίας του Τουρισμού», που αποτελείται από μία σειρά στοχευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Το μεγαλύτερο μέρος των προγραμμάτων αυτών είναι χρηματοδοτούμενο από το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ και έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν, να εξελίξουν και κυρίως, να εμβαθύνουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις συμπεριφορές, των ανθρώπων που δίνουν πνοή στον ελληνικό τουρισμό.

Τα προγράμματα χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:

  1. Διοίκηση & Πωλήσεις,
  2. Επισιτισμός και
  3. Γαστρονομία.

Απευθύνονται – στην πιλοτική αυτή φάση – σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους των τακτικών μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Η δράση στο σύνολό της προσβλέπει στο να γίνει ένας θεσμός, που στο μέλλον θα μπορέσει να αγκαλιάσει όλους τους επαγγελματίες του τουριστικού τομέα.

Οι θεματολογίες έχουν επιλεχθεί, σχεδιαστεί και οργανωθεί, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σημερινής επιχείρησης και με βασικό γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, που θα είναι αποτέλεσμα ενός ισχυρού και εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες (ανάλυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες διεξαγωγής, δηλώσεις συμμετοχής, κόστος, κλπ) παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*