connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Caravel Travel – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

Caravel Travel - Απόκριες 2014To Caravel Travel σας προσφέρει 4ήμερες εκδρομές στην Κύπρο για την αργία της 25ης Μαρτίου και τις Απόκριες.

4ήμερη εκδρομή στην ΚΥΠΡΟ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ: 28/02 – 03/03/14 από Θεσσαλονίκη & Αθήνα

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: 21 – 24/03/14 από Θεσσαλονίκη & 22 – 25/03/14 από Αθήνα

1η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και με απευθείας πτήση πετάμε για Κύπρο. Άφιξη και μεταφορά στη Λεμεσό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρόγευμα και εκδρομή στη «μοιρασμένη» Κυπριακή πρωτεύουσα, τη ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Μια πόλη περιτριγυρισμένη από Βενετσιάνικα Τείχη, με την «εντός των τειχών» παλιά πόλη. Ακολουθώντας την πράσινη γραμμή, φτάνουμε στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων από την τουρκική εισβολή. Επίσκεψη στα φυλακισμένα μνήματα, όπου βρίσκονται οι τάφοι των γενναίων του αντιαποικιακού αγώνα και στην συνέχεια στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες. Σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ιδίων) στη γραφική «Λαϊκή Γειτονιά» μια συνοικία του 19ου αιώνα. Αργά το απόγευμα επίσκεψη. Επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στην ΠΑΦΟ. Διασχίζοντας τους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, φτάνουμε στον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι και στο αρχαίο θέατρο του Κουρείου. Ο δρόμος μετά μας φέρνει στην Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των κυμάτων αναδύθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη (στάση για καφέ). Συνεχίζουμε για την Πάφο όπου θα ξεναγηθούμε στην Έπαυλη του Διονύσου, με τα υπέροχα μωσαϊκά και την στήλη του Αποστόλου Παύλου. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου και σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ιδίων) στις γραφικές ταβέρνες με τους παραδοσιακούς ψαρομεζέδες. Το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: Πρόγευμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την πτήση της επιστροφής μας.

Σημείωση: Στις αναχωρήσεις της 25ης Μαρτίου περιλαμβάνει την εκδρομή της Πάφου και έχει προαιρετική την εκδρομή της Λευκωσίας.

CaravelTravel_logo

Κομνηνών 12 (1ος Όροφος), 546 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-235554, Φαξ: 2310-228359

e-mail: info@caravel-travel.gr

Website: www.caravel-travel.gr

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*